Cursus Houtdraaien Stadswerkplaats
TIG lassen

Vragen of opzoek naar een routebeschrijving?

Kijk daarvoor even op onze contact pagina of bel direct met de werkplaats op telefoonnummer 050 313 14 90.

Openbare Werkplaats

Werkplaats voor Hout- en Metaalbewerking

Ontdek onze inloop werkplaats voor hout- en metaalbewerking! Als je ervaring hebt met deze ambachten en vertrouwd bent met onze machines, ben je van harte welkom tijdens onze openingstijden om aan je projecten te werken. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan gangbare hout- en metaalbewerkingsmachines, evenals elektrisch handgereedschap.

Techniek en metaal werkplaats

Of je nu bezig bent met motorfietsonderhoud of aan metaalprojecten werkt, onze werkplaats is uitgerust voor diverse toepassingen. Breng je eigen hout mee, maar als het op staal aankomt, kunnen we dat voor je regelen na overleg.

Materialen altijd op voorraad

Naast het gebruik van onze hoogwaardige machines, hoef je je geen zorgen te maken over basismaterialen. Houtlijm, schuurpapier, domino's, lamello's, schroeven, lasdraad, elektrodes, en meer zijn altijd beschikbaar.

Kosten

Voor toegang tot de inloopwerkplaats rekenen wij €17,- per dagdeel. Daarnaast geldt een toeslag vanaf €3,50 per machine, afhankelijk van de intensiteit en het type hout. Dagdelen lopen van 08:30 tot 12:30 en van 12:30 tot 16:45 (maandag t/m vrijdag), en op zaterdag van 09:00 tot 12:30 en van 12:30 tot 15:45.

Reserveer tijdig en bespaar met onze kortingskaart

Zorg ervoor dat je tijdig een plek reserveert in onze werkplaats om verzekerd te zijn van een plek.  Bel om je plek te reserveren: 050 313 14 90

Ontdek ook onze kortingskaart: voor €100,- ontvang je een tegoed van €120,-. Een voordelige optie voor frequente bezoekers!

Parkeren

Wil je voor de deur laden/lossen? Dat mag met de alarmlichten aan, maar wees voorzichtig. Als je langer wilt parkeren, zijn er parkeergarages in de buurt (Interparking/Q-park) of betaalde plekken in de stad.