Houtbewerking5
bakfietsen
Over ons

Stadswerkplaats Groningen

De openbare werkplaats voor hout en metaal van Groningen. Of je nu een beginner bent met een passie voor maken, een doorgewinterde vakman/-vrouw, of gewoon nieuwsgierig bent naar het ambacht, bij ons is iedereen welkom!

Jouw creatieve avontuur begint hier

Bij Stadswerkplaats Groningen geloven we in de kracht van zelf maken en leren door te doen. Onze goed uitgeruste werkplaats staat open voor iedereen, maar het is wel handig als je al enige ervaring hebt in het gebruik van machines en gereedschappen. Veiligheid en zelfstandigheid zijn daarbij essentieel.

Geen ervaring? Geen probleem!

Stadswerkplaats Groningen biedt een scala aan cursussen en workshops om je vaardigheden te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te vergroten. Of je nu wilt leren hoe je hout bewerkt of metaal vormgeeft, wij staan klaar om je te begeleiden op je creatieve reis.

Kom binnen

Stap binnen bij de Stadswerkplaats en laat je inspireren door de mogelijkheden. Hier ontmoet je gelijkgestemde makers, ontdek je nieuwe technieken en geef je jouw creativiteit de ruimte om te groeien. Onze deuren staan open voor jouw volgende project, jouw passie en jouw ambacht. Wacht niet langer en ontdek de magie van Stadswerkplaats Groningen vandaag nog!

0
Bakfietsen
0
Jaar actief
0
Cursussen

Wij kunnen ook het werk voor je uitvoeren

Zelf bezig of een opdracht voor ons?

Of je nu zelf in onze werkplaats aan een project wilt werken of op zoek bent naar onze diensten voor een opdracht, beide opties zijn mogelijk. 

Onze klanten

Iedereen is welkom bij de Stadswerkplaats. Hoewel het merendeel van onze klanten stadjers of studenten zijn, zijn ook mensen die buiten Groningen wonen van harte welkom bij ons.